Huur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Schaeff TW95 - Laecke

Schaeff TW95 voor Van Laecke Group

Van Laecke machines (onderdeel van Van Laecke Group) uit Zedelgem (B) heeft onlangs de sleutels van een nieuwe Schaeff TW95 mobiele graafmachine ontvangen via Kemp in Hamme (onderdeel van Reesink Construction Equipment Belgium BVBA). 

De compacte en stabiele Schaeff TW95 weegt circa 9.500 kg en heeft een vermogen van ca. 101 pk. De TW95 is comfortabel, sterk en efficiënt. Deze Schaeff TW95 mobiele graafmachine heeft weinig ruimte nodig, verbruikt weinig brandstof en biedt daarbij veel comfort voor de machinist. 

Over Van Laecke Group

Van Laecke Group overkoepelt drie bedrijven: Van Laecke Machines, Marcom Recycling en Van Bemmel Recycling. Deze bedrijven beschikken over een uitgebreid en complementair aanbod aan recycling machines, grondverzetmachines en landbouwmachines. Bedrijven uit de bouw en wegenbouw, bagger- en havenwerken, landbouw, groen- en bosbeheer, en de productie van biomassa en compost, kunnen bij Van Laecke Group terecht voor geavanceerde machines en installaties van uiterst betrouwbare en kwaliteitsvolle merken zoals Terex Finlay, Terra Select, Portafill, Allu, Jenz, Backhus, Ploeger en Hyundai.

Gepubliceerd op 27-03-2018 om 15:26

Share |

Meer informatie over de Schaeff TW95?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep