Huur en stuurHans van Driel BVGebruikt materieelKemp | Hamme BVBA
Kobelco SK10SR - Gryp Hydrauliek

Kobelco SK10SR voor Gryp Hydrauliek

Gryp Hydrauliek uit Zedelgem (B) heeft, via Kemp in Hamme, de sleutels van een nieuwe Kobelco SK10SR minigraafmachine in ontvangst genomen. Dit familiebedrijf specialiseert zich sinds 1992 in verkoop & service inzake grondverzetmachines. 

De Kobelco SK10SR met joystickbediening en standaard uitschuifbare onderwagen (750 - 980 mm) is een onmisbaar stuk gereedschap voor de moderne hovenier, de aannemer of de wegenbouwer. Een minigraver van het kaliber van de Kobelco SK10SR komt altijd van pas.

De succesvolle Kobelco SK10SR met joystickbediening is gelukkig weer terug in ons leveringsprogramma en uit voorraad leverbaar.

Over Gryp Hydrauliek

Gryp Hydrauliek uit Zedelgem is een groeiend familiebedrijf dat zich sinds 1992 specialiseert in verkoop & service inzake grondverzetmachines. Gryp is een verkooppunt voor zowel nieuw als gebruikte machines van Atlas-Terex, Kato, IHI en tevens machines voor specialistische werkzaamheden op het spoor of in de overslag. Gryp verzorgt onderhoud & herstelling op locatie of in de eigen werkplaats en spuiterij.

Gepubliceerd op 27-03-2018 om 15:25

Share |

Meer informatie over de Kobelco SK10SR?

Het formulier is verzonden. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
Het formulier is niet verstuurd. Sommige velden zijn onjuist of niet ingevuld. Probeer het opnieuw.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul een geldig e-mail adres in
Versturen

Kemp Groep